Yuki-chan ^^Evil Lucy^^
Broj poruka : 239 Godina : 29 Lokacija : in a lab,bleeding... How evil r u? : ...the hell...i am a mad killer Raspoloženje : nikakvo Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Nešto o njoj... Uto Nov 04, 2008 4:17 pm | |
| Yuka ju je srela na ulici nekoliko puta i shvatila da nema drugi dom. Budući da Koutin pansion ima desetak soba, Mayu je postala treći ženski član družine. Njen tužni izraz lica krije više nego užasnu prošlost. Ne mogavši više da trpi zlostavljanje u rođenoj kući, Mayu beži i od tad se snalazi kako zna. Vreme provedeno na ulici naoštrilo joj je vijuge i postala je iznenađujuće snalažljiva i prisebna u najtežim situacijama. To joj nekoliko puta spasava život. | |
|
#~E~V~I~L~# The bruttal killer
Broj poruka : 307 Godina : 29 Lokacija : Somewhere dark How evil r u? : really evil Raspoloženje : evil Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Nešto o njoj... Uto Nov 04, 2008 9:23 pm | |
| npr. kad ju je napao onaj vojnik | |
|
Yuki-chan ^^Evil Lucy^^
Broj poruka : 239 Godina : 29 Lokacija : in a lab,bleeding... How evil r u? : ...the hell...i am a mad killer Raspoloženje : nikakvo Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Nešto o njoj... Uto Nov 04, 2008 11:13 pm | |
| | |
|
#~E~V~I~L~# The bruttal killer
Broj poruka : 307 Godina : 29 Lokacija : Somewhere dark How evil r u? : really evil Raspoloženje : evil Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Nešto o njoj... Sre Nov 05, 2008 5:32 pm | |
| ^^ malo me nervira kada pises tako kratke poruke.... em sto spamujes, em sto ne znam sta da odgovorim na to... | |
|
Yuki-chan ^^Evil Lucy^^
| Naslov: Re: Nešto o njoj... Sre Nov 05, 2008 7:49 pm | |
| ma ko sad spamuje! ^ | | | |
a sad,da ne bismo spamovali,ja sam se šokirala kad sam videla da je mayuin očuh pedofil... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nešto o njoj... | |
| |
|